Visie

De keuze voor de accolade als symbool is geen toevallige keuze.

Accolades zijn leestekens die gebruikt worden om aan te geven wat bij elkaar hoort

Praktijk Accolade stelt de verbinding centraal. De verbinding tussen partners, gezinsleden, mensen, maar ook de verbinding tussen jezelf en jouw eigen emoties, krachten en talenten, gedragen leed, littekens … Als therapeut willen we samen met jou/jullie die verbinding herstellen en versterken wanneer die verzwakt of verloren is. Daarnaast gebruiken we die verbinding als stevige basis om terug aan herstel te werken.

Het teken wordt ook gebruikt bij het plaatsen van kanttekeningen

Een accolade voegt iets extra toe aan een bestaande tekst. Het biedt duiding, nuance, helpt in te zien waar de tekst om gaat. Zo werken we ook om duiding te brengen, stappen te zetten. Niet voor een zoveelste keer hetzelfde verhaal beleven, maar er kanttekeningen in aanbrengen, er mee aan de slag gaan.

Therapie bij Praktijk Accolade is therapie op maat. Dat betekent geen vast stappenplan, geen lijst met tips & tricks, maar een gedeelde zoektocht naar wat jij nodig hebt. We bekijken samen welke stappen nodig zijn om de juiste accolades in jouw verhaal te plaatsen, in individuele therapie, samen met jouw gezin of partner, of in een combinatie van vormen.